Konténerváros:

A konténerek összeépíthetőségének köszönhetően, igény szerint tudunk konténervárosokat építeni ( bérbeadásra ).

Az egy- vagy kétszintes épületek belső terét a megrendelő elvárásai szerint alakitjuk ki. ( folyosó, teakonyha, mellékhelyiség, stb. elhelyezése )

 

 

Műszaki leírás:

Vázszerkezet: Önhordó acél vázszerkezet, amely élhajlított nyitott ill. zárt profilokból van hegesztve, 8 megerősített sarokelem, a vázszerkezet külső része horganyzott acélból készült.

Falelemek: A falakat panelek alkotják, amelyek tetszés szerint cserélhetők az üzembe helyezés után is.

Külső burkolat: 0,63 mm vastagságú horganyzott acéllemez, minden fémfelület rozsdagátló alapozóval és műanyag alapú festékkel van kezelve, alapszín RAL 1015.

Belső burkolat: 19 mm vastagságú V100 E1 osztályú fehér színű laminált forgácslap, a padlón PVC burkolat..

Hőszigetelés: A2 osztályú, nem gyúlékony 80 mm vastagságú ásványgyapot hőszigetelés

Nyílászárók: Hőszigetelt nyílászárók, műanyag bukó-nyíló ablakok, igény szerint redőnnyel láthatóak el.

Elektromos felszereltség: Rézvezetékezéssel, süllyesztett szereléssel a VDE 0100 szerint van kialakítva. 2 db x 56W vagy 1 db 36W-os fénycsöves lámpatest, 3 db dugalj, kapcsoló, 0,03A-es érintésvédelmi relé, telefoncsatlakozó.

Fűtés, klimatizáció: Általában 2kW-os fali fűtőtest, igény szerint a belső tér nagyságának megfelelő klímaberendezéssel szerelhetők fel.

 

 

hosszúság szélesség magasság súly
20 lábas
külső 6 058 mm 2 438 mm 2 800 mm 2 700 kg
belső 5 870 mm 2 250 mm 2 500 mm 2 700 kg

 


 Összeépíthető irodakonténer:


A standard irodakonténerek tetszőlegesen egymás mellé és három szinten egymásra helyezhetőek. A három emelet külső vagy belső lépcsővel köthető össze.

Az oldalfalak kihagyásával a belső tér a többszörösére növelhető. A konténerek esztétikus külső és belső kialakításának, műszaki felszereltségének köszönhetően különböző rendeltetésű épületek hozhatók létre, pl. lakó- és irodahelységek, tárgyalók, bemutatótermek, iskolák, raktárak, elárusítóhelyek.

A konténerek színre festése, belső elrendezése, nyílászárók elhelyezése a megrendelő igénye szerint alakítható ki. Folyosó, kisebb helységek, konyha vagy raktár- ill. mellékhelységek kialakítása beépített válaszfalakkal lehetséges. A kellemes környezet kialakítása érdekében klímaberendezéssel, redőnnyel, fűtőtesttel szerelhetők fel.

Az összeépített konténerek sajátos arculatának megteremtésére a homlokzat különféle kialakítása ill. a burkolóanyagok széles skálája nyújt lehetőséget, pl. Terranova vagy Baumit vakolattal az objektum elveszti konténer jellegét és a téglaépületekhez válik hasonlóvá. Az építmény tetőszerkezettel fedhető be, vagy egyéb építészeti megoldások alkalmazhatók.

A fürdőkonténerek a lakó és irodahelységek kiegészítőiként vagy a telephely ideiglenes felszereléseként különálló egységekként is állhatnak.

Az összeépített konténerépület előnyei a hagyományos épületekkel szemben a gyors kivitelezhetőség és az előnyös ár.

Elképzeléseit rövid határidővel megvalósítjuk!

Műszaki leírás:

Konténerépületek fix falú és paneles konténerekből egyaránt kialakíthatóak, így műszaki leírásuk megegyezik az említett típusokéval.+36- - -

Ellenőrzés Captcha

Írja be a karaktereket:

refresh

« Vissza